Mini-baghetă semi-integrală bio cu seminţe de floarea-soarelui

2,30 lei
Detalii

Cod Produs 030
Gramaj 120 gr.
Preţ vânzare 2,30 lei
Ingrediente bio 100%

Produs ecologic certificat de ABG România

ABG

Descriere: Mini-baghetă cu forma caracteristică alungită.
Gust foarte bun şi consistenţă medie. Frăgezime deosebită datorită aluatului preparat cu unt. Făina integrală de secară adaugă un plus de consistenţă şi saţietate.
Bagheta este presărată cu seminţe de floarea-soarelui, care adaugă o aromă de nucă şi un conţinut în acizi graşi nesaturaţi esenţiali, benefici metabolismului şi digestiei umane. Seminţele adaugă şi un plus de vitamine şi minerale acestui produs.
Ideală pentru micul dejun, în loc de pâine sau ca gustare între mese.
Calitate: Produs ecologic certificat (bio) 100%.
Conţinut: Drojdie**, Făină grâu tip 550*, Făină secară tip 1150*, Praf Maya*°, Unt*, Sare**, Sămânţă de floarea-soarelui*, Apă**.
* Ingredient provenit din agricultura-ecologică certificată, de origine europeană (EU: Germania, Austria, România);
** Conform Reg. EC 889/2008 ingredientele de origine non-agricolă nu sunt certificate şi se supun reglementărilor generale cu privire la siguranţa şi calitatea alimentelor din UE si România (apă, sare, drojdie etc). Aceastea nu sunt contabilizate la calcularea procentului de ingrediente ecologice certificate (bio) din compoziţia produsului.
° Praful de maya este un aluat acru obţinut din secară ecologică certificată care este uscat şi măcinat. Maya conferă un plus de aromă produsului finit, reduce consumul tehnologic de drojdie şi scurtează timpul de fermentare a aluatului.
Disponibilitate: Acest produs poate fi cumpărat, de la punctul de desfacere al BioBavaria, zilnic. Pentru cantităţi mai mari, vă rugăm să ne contactaţi telefonic.

Alte specialităţi

Corn
2,00 lei

Corn bio cu caşcaval (60 gr.)

Covrig
1,50 lei

Covrig bavarez bio (60 gr.)

Mini-baghetă albă
2,10 lei

Mini-baghetă albă bio
(120 gr.)

Mini-baghetă semi
2,10 lei

Mini-baghetă semi-integrală bio (120 gr.)