Chiflă semi-integrală bio cu seminţe de floarea-soarelui

Chiflă semi-integrala cu seminţe1,30 lei
Detalii

Cod Produs 033
Gramaj 60 gr.
Preţ vânzare 1,30 lei
Ingrediente bio 100%

Produs ecologic certificat de ABG România

ABG

Descriere: Chiflă gustoasă şi densă, de formă cubică neregulată, din făină albă de grâu şi făină integrală de secară - un amestec ideal pentru o dietă echilibrată. Seminţele de floarea-soarelui adaugă o aromă de nucă şi un conţinut în acizi graşi nesaturaţi esenţiali, benefici metabolismului şi digestiei umane. Seminţele adaugă şi un plus de vitamine şi minerale acestui produs.
O delicatesă pentru micul dejun sau ca gustare între mese.
Calitate: Produs ecologic certificat (bio) 100%.
Conţinut: Drojdie**, Făină grâu tip 550*, Făină secară tip 1150*, Praf Maya*°, Sare**, Sămânţă de floarea-soarelui*, Apă**.
* Ingredient provenit din agricultura-ecologică certificată, de origine europeană (EU: Germania, Austria, România);
** Conform Reg. EC 889/2008 ingredientele de origine non-agricolă nu sunt certificate şi se supun reglementărilor generale cu privire la siguranţa şi calitatea alimentelor din UE si România (apă, sare, drojdie etc). Aceastea nu sunt contabilizate la calcularea procentului de ingrediente ecologice certificate (bio) din compoziţia produsului.
° Praful de maya este un aluat acru obţinut din secară ecologică certificată care este uscat şi măcinat. Maya conferă un plus de aromă produsului finit, reduce consumul tehnologic de drojdie şi scurtează timpul de fermentare a aluatului.
Disponibilitate: Acest produs poate fi cumpărat, de la punctul de desfacere al BioBavaria, zilnic. Pentru cantităţi mai mari, vă rugăm să ne contactaţi telefonic.

Alte specialităţi de chifle

Chiflă simplă
1,10 lei

Chiflă albă bio simplă
(60 gr.)

Chiflă albă cu mac
1,20 lei

Chiflă albă bio cu mac
(60 gr.)

Chiflă albă cu seminţe
1,20 lei

Chiflă albă bio cu seminţe de floarea soarelui(60 gr.)

Chiflă semi
1,10 lei

Chiflă semi-integrală bio simplă (60 gr.)